Apartment for sale

365000€

2 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 20264340
Immoweb code : 20264340

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
107 square meters livable space
Floor : 5

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Dit stijlvol gerenoveerde appartement op de vijfde verdieping combineert modern comfort met een ideale ligging. Gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en verbindingswegen naar Antwerpen, Mechelen en Brussel, biedt het zowel rust als praktische voorzieningen. De hoge ligging garandeert privacy en een prachtig uitzicht, terwijl de hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxueuze sfeer.

Bij binnenkomst valt meteen de ruime inkomhal op, voorzien van een gastentoilet, vestiairekast en aparte berging. De warme eiken parketvloer loopt naadloos door in het appartement en sluit perfect aan bij de travertintegels in de natte ruimtes. De lichte, open leefruimte met grote raampartijen grenst aan een stijlvol afgewerkte keuken in notelaar hout, uitgerust met moderne toestellen en een uitnodigend keukeneiland. Vanuit de leefruimte heeft u directe toegang tot het terras aan de voorzijde.

Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en toegang tot een tweede terras. De luxueuze badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, dubbel lavabomeubel en handdoekradiator. Het appartement heeft twee terrassen, aan de voor- en achterzijde, ideaal om van de buitenlucht te genieten. Een ondergrondse garagebox is optioneel te koop, en een kelderberging is inbegrepen.

Dit instapklare appartement, voorzien van moderne led-verlichting, biedt alles voor een luxueuze woonervaring op een uitstekende locatie! KIJK

Get in touch