Apartment for sale

419000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 20187381
Immoweb code : 20187381

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
Floor : 9

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Dit pareltje geniet alle comfort en bevindt zich op de 9e verdieping van een goed onderhouden gebouw. Dit riant appartement (145m² cfr. EPC) met airco, open haard en EPC B is asbestveilig en beschikbaar bij akte. U geniet een centrale ligging vlakbij winkels, horeca, scholen, parken, openbaar vervoer en invalswegen.

Inkomhal, wasruimte, toilet & sauna:
De inkomhal omvat een veiligheidsdeur, videofoon en ingemaakte vestiaire. De wasruimte/berging alsook het toilet met lavabo zijn apart. De infrarood sauna is een godsgeschenk voor lichaam en geest.

Leefruimte & keuken:
De grote leefruimte op visgraatparket beschikt over airco, bio-ethanol haard, geniet veel natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht. De moderne keuken is uitgerust met inductievuur, dampkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Slaapkamers & badkamer:
De grote slaapkamers op parket hebben toegang tot het terras, de master heeft airco en TV-aansluiting, de andere beschikken over inmaakkasten. Na uw sauna bezoek kan u in de luxueuze badkamer genieten van een ligbad en inloop-/regendouche. Ook een wasmeubel, spiegel en toilet zijn voorzien.

Terrassen, garagebox & kelder:
Met terras aan voor- en achterzijde kan u steeds genieten van zon, schaduw en een feeëriek uitzicht. Een garagebox met elektrische poort is optioneel (€ 30.000). De kelder is inbegrepen.

- EPC B
- 145m²
- HR beglazing
- Airco
- Sauna

Get in touch