Apartment for sale

435000€

6 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 20143681
Immoweb code : 20143681

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
158 square meters livable space
Floor : 7

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Dit omvangrijk appartement (158m²) op de 7e verdieping geniet een centrale ligging op de Fruithoflaan. Winkels, scholen, parken, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij. Dit energiezuinig appartement (EPC B) met airco biedt bovenal enorm veel potentieel voor grote gezinnen, thuiswerk, atelierruimte, logeerkamer, ...

Inkomhal & douchekamer:
De inkomhal biedt ruimte voor een vestiaire met aanpalend de 1ste badkamer met inloopdouche en lavabomeubel.

Leefruimte & keuken:
De woonkamer op parket was oorspronkelijk zéér groot en lichtrijk. U kan dit op eenvoudige wijze terug bekomen door de ingreep (2 extra slaapkamers) terug te draaien. De kwalitatieve keuken voorziet in veel werk- en opbergruimte, een vaatwasser en dampkap. Overige toestellen zijn zelf te voorzien.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
Het appartement telt 6 slaapkamers, 4 met elektrische rolluiken, 2 met toegang tot de terrassen en 1 met airco en ingemaakte kast. De badkamer omvat een dubbel wasmeubel met spiegelkast, jacuzzi-bad, inloop/-regendouche met massagesproeiers, handdoek-radiator, toilet en mechanische ventilatie. Het 2e toilet is apart (incl. handenwasser).

Terrassen & kelders:
Met een groot terras aan de voor- en achterzijde kan u de hele dag door genieten van zon en schaduw. 2 kelders zijn inbegrepen.

Troeven: Mobiscore 9.3 - EPC B - Airco - Elektrische rolluiken - EK conform - 2 terrassen - 2 kelders - 158m

Get in touch