Apartment for sale

265000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 20140102
Immoweb code : 20140102

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 10

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Deze smaakvolle, kwalitatieve totaalrenovatie bevindt zich op de 10e verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift. Dit ruim, lichtrijk appartement met EPC B/115 is onmiddellijk beschikbaar. U geniet van een topligging op de Fruithoflaan, vlakbij winkels, scholen, parken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen.

Inkomhal, keuken & leefruimte:
De inkomhal met videofoon voorziet in vestiaire-ruimte. Het oog valt meteen op de parketvloer die naadloos werd doorgelegd in het hele appartement. De strakke open keuken met eiland is uitgerust met een inductievuur en ingewerkte dampkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het houten werkblad en de gouden spatwand zijn ware "eye-catchers". De ruime woonkamer geniet veel natuurlijk licht, privacy en een mooi uitzicht. Design lichtarmaturen zijn inbegrepen, net als de 3 airco's.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
U beschikt over 2 ruime slaapkamers op parket (met airco). De strakke badkamer omvat een ligbad-/douche, wasmeubel, hangkast, (make-up)spiegel met geïntegreerde verlichting, handdoekradiator, mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine. Het toilet met lavabo is apart.

Terras & kelder:
Het riant terras geniet een prachtig en groen vergezicht, ideaal om in alle rust te genieten van het zonnetje. Een kelder is inbegrepen.

- EPC B/115
- EK conform
- HR ramen 2023
- 3 Airco's
- Design lichtarmaturen
- Mobiscore

Get in touch