Apartment for sale

196000€

1 bedroom 70 square meters

Immoweb code : 20053084
Immoweb code : 20053084

Overview

1 bedroom
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 2

Description

Handelspand

Sorry, there is no English translation. Charmant startersappartement met authentieke elementen en lage kosten.
In een kleinschalig gebouw vind je op de tweede verdieping dit fijne appartement, waar je via de hal in de aanpalende leefruimte wandelt. Die is met z’n gezellige erker aan de straatzijde, met brede, hoge ramen enorm licht, wat wordt versterkt door de hoge plafonds met sierlijsten. De ruimte vooraan is een ideale zithoek-in-spe, terwijl de achterliggende ruimte kan dienstdoen als eetplaats, of als tweede slaapkamer waarvan je de deur nog kunt afsluiten. De achterliggende keuken kan je immers ook bereiken via de hal. De keuken is eenvoudig, maar mooi en enorm licht, met z’n witte frontjes en houtfineer werkblad. Je hebt hier eengasfornuis, spoelbak met kraan in messing, oven, koelkast en nog plaats voor een grote, multifunctionele wandkast. Aan de ontbijttoog ernaast kan je makkelijk eten, maar die kan je evengoed gebruiken als extra werkplek.
Achter de keuken bevindt zich de betegelde badkamer, met een inloopdouche, lavabo met warm houten meubel eronder en een originele, strakke spiegel erboven, een toilet én een raampje dat openkan.
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde en bereik je via de inkomhal. Deze wordt momenteel gebruikt als dressing, maar kan ook prima dienstdoen als bureau, bijvoorbeeld. Handig om te weten: in de algemene hal van dit appartement is er nog plaats om je jassen te hangen.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/pa

Get in touch