Apartment for sale

* 440000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 20189776
Immoweb code : 20189776
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
121 square meters livable space
Available date : 05/01/2026
Floor : 2

Description

Duplex tweeslaapkamerappartement op het tweede en derde v...

Dit tweeslaapkamer appartement van in totaal 121 m² is gelegen op het tweede en derde verdiep en beschikt op het tweede verdiep over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische berging, een afzonderlijk toilet en één slaapkamer met een ensuite badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een douche. Op het derde verdiep bevindt zich de tweede slaapkamer en een tweede badkamer uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad, een inloopdouche en een toilet. Daarenboven beschikt dit appartement over twee terrassen, één aan de voorkant en één aan de achterkant met zicht op de binnentuin. De gezamenlijke oppervlakte van de zonnige terrassen bedraagt 28,01 m².

Het project onderscheidt haar dankzij het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (én -koeling).  Op het gebied van afwerking biedt Kapellehof hoge standaarden met ruime budgetten voor de keuze van uw vloerafwerking, de sanitaire toestellen en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Bij elk appartement hoort tevens een ondergrondse parkeerplaats en een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk.

Benieuwd? 09 278 78 79 of [email protected] 

Renovation obligation: unknown

Get in touch