Apartment for sale

* 340000€

2 bedrooms 89 square meters

Immoweb code : 20149631
Immoweb code : 20149631
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
89 square meters livable space
Floor : 0

Description

Tweeslaapkamer appartement in Astene

Dit tweeslaapkamer appartement van 89 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van het project Leiemeersen in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement ook over meerdere terrassen met een globale oppervlakte van 13 m².

Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte.

Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar erg lage energiefactuur en haar duurzaam karakter, volledig vrij van fossiele brandstoffen. Zo voorziet men de combinatie van vloerverwarming met geothermische warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp.

Benieuwd naar dit ruime tweeslaapkamer appartement? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 278 78 79.

Renovation obligation: unknown

This property is part of the project Leiemeersen

Get in touch