Apartment for sale

289000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 20165955
Immoweb code : 20165955

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op wandelafstand van centrum Antwerpen staat dit leuke appartement te koop in de Hemelstraat. De Hemelstraat is een rustige enkelrichtingstraat tussen de Mechelsesteenweg de Lange Leemstraat. Naar bereikbaarheid kan je dus niet centraler wonen! In no time bereik je allerlei winkels, horecagelegenheden, openbaar vervoer en scholen.

Het appartement heeft een bruikbare oppervlakte van zo'n 80m², heeft twee ruime slaapkamers en werd in 2011 volledig gerenoveerd. Je komt wonen in een klein gebouw met slechts vier appartementen!

Indeling
- inkomhal
- woonkamer en eetkamer
- open geïnstalleerde keuken
- slaapkamer 1 (14m²) met ingemaakte kast
- slaapkamer 2 (14m²)
- badkamer met douche, lavabo en toilet
- kelder

Troeven
- top ligging in Antwerpen
- lichtrijk appartement
- gerenoveerd in 2011
- conforme elektriciteit
- CV op gas (2022)
- lage gemeenschappelijke kosten €25 + €25 reservefonds

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in centrum Antwerpen, ben je op zoek naar ander vastgoed, een investering of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Antwerpen, Wilrijk of Mechelen.

Get in touch