Apartment for sale

297000€

2 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 20149866
Immoweb code : 20149866

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 7

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Stijlvol nog op te frissen appartement in Antwerpen-Centrum.
Als u de residentie Amberes betreedt, ziet u direct dat het in stijl is gerenoveerd en hoe mooi en goed dit gebouw wordt onderhouden. (inwonende conciërge )
Via de ruime verzorgde inkom, waarbij ook het gebruik van natuursteen opvalt, komt u in de hal. Ook hier herkent u direct de originele stijl van het gebouw, met zijn mooie originele deuren. Met de vernieuwde lift komt u op de 7-ste verdieping in de hal met 2 voordeuren.

Het appartement heeft een ruime living met grote raampartij en de originele eiken parketvloer. Moderne keuken voorzien van alle moderne comfort, deze werd onlangs vernieuwd.
Vanaf het op het Zuiden gelegen terras heeft u een prachtig zicht over de stad. De ruime master bedroom beschikt over een aangrenzende originele dressing. De 2 slaapkamers met zicht op het centrum. De badkamer, met douche en lavabo. In het appartement bevindt zich ook nog een ruime berging.
Beneden in het gebouw is nog een fietsenparking. De huidige bewoners huurde een parking aan de achterzijde van het complex aan 110,- per maand.

Het appartement kreeg onlangs een nieuwe EPC keuring met een score van 154 KWh label B. De huidige bewoners geven dan ook aan, de verwarming nauwelijks of niet te hoeven te gebruiken.
Perfecte ligging Mobiscore van 9,7 op 10.

Het appartement ligt op minder dan 2 km van het treinstation, op 250 meter van een tramsta

Get in touch