Apartment for sale

375000€

3 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 20018397
Immoweb code : 20018397

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
141 square meters livable space
Floor : 1
Link to the virtual visit

Description

Interesse? Plan je bezoek via Sonja Van Meeuwen of via www.copandi.be
Vragen? Contacteer Sonja Van Meeuwen via [email protected] of 0495 52 00 99.

Dit ruime appartement ligt in het rustige Gelrode (Aarschot) op 30m van de dorpskern met school, bakker, supermarkt, kinderopvang, dokter en apotheek. Station Aarschot ligt op 2,5 km en het stadscentrum op 3 km. De E314 is 2 km verderop, met Leuven op 10 min rijden en ook Hasselt en Genk zijn vlot bereikbaar.

Het Gouden Kruispunt en Tienen zijn ook makkelijk bereikbaar. De ruime, lichtrijke leefruimte biedt mooi uitzicht aan beide zijden. Het appartement voelt huiselijk aan, alles is perfect onderhouden.

Eerste verdieping: inkomhal, berging met spoelbak en ventilatiesysteem, wc, grote leefruimte met open keuken en ruim westgericht balkon.

Tweede verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche, lavabo en wc, afgewerkte opbergzolder.

Ondergrondse garage met staanplaats en extra berging, gemeenschappelijke fietsenstalling. Voor het appartement is een tweede privé staanplaats. Vrij vanaf maart/april 2025.

Kenmerken: goede materialen, 2 autostaanplaatsen, 2 bergingen, ventilatiesysteem, 2 wc’s, ruim balkon, Velux met verduistering/muggengaas, Telenet en/of Proximus aansluiting, zeer lichtrijk, goede locatie, gunstig EPC label B.

Get in touch