Apartment for rent

995€ + 80€ per month

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 20223376
Immoweb code : 20223376

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Centraal gelegen 2-slaapkamer appartement met terras te huur op toplocatie in Wilrijk!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Wilrijk, centraal maar tevens rustig en groen gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer 1, slaapkamer 2, terras, toilet, badkamer

Beschrijving: We betreden het appartement op de 2e verdieping met de lift of trap. Bij binnenkomst komen we in de inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. Aan de voorkant van het appartement komen we in de lichtrijke leefruimte. Deze is uitgerust met grote raampartijen die voldoende lichtinval binnenlaten. Aansluitend is er de keuken. Deze is uitgerust met koelkast met diepvriesvak, oven, dampkap, vaatwasser en inductievuur, wasmachine. Terug in de inkomhal vinden we het apart toilet, berging en badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, lavabo met genoeg kastruimte en spiegelkast. Aan de achterkant bevinden zich de twee ruime slaapkamers die toegang geven tot het terrasje. Het appartement kan ook volledig gemeubeld verhuurd worden aan een huurprijs van 1045 euro per maand. Bezoek zeker aanbevolen!

Extra:

- Provisie van €80,00/maand voor de gemeenschappelijke kosten

- Nutsvoorzieningen op eigen meters

- Onmiddellijk beschikbaar

- EPC: 88 KwH/(m² jaar)

- 87m² (cfr. EPC) Vo

Get in touch