Apartment for rent

950€ + 100€ per month

1 bedroom

Immoweb code : 20031259
Immoweb code : 20031259

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig BEN appartement met 1slaapkamer en dressing/bureau, autostaanplaats en berging

Licht, zonnig en zéér rustig gelegen 1 slaapkamer - 2 persoons appartement in het "Parkdomein Neerhof" op wandelafstand van het gezellige Oud-Tunhout vlakbij winkels en openbaar vervoer.
Extra kamer voor bureel of dressing. Lichte keramische tegels en vloerverwarming. Desco sanitair toilet en badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met opbergruimte. Degelijke kwaliteitskeuken van Kovera, zwarte spoelbak en kraan, inductiekookplaat, geïntegreerde afwasmachine en combi oven van Siemens. Ruime berging aansluitend aan de keuken voorzien met aansluiting, droogkast en afvoer wasmachine.
Mooi en grootterras op het derde verdiep met uitzicht op de ondergaande zon. Energiezuinig appartement dankzij zonnepanelen en waterpomp. BEN: Bijna Energie Neutraal met certificaat.
Het appartement is voorzien van een ondergrondse parkeerplaats, fietsstalling en aparte berging.
De garagepoort bediend men met afstandsbediening. Bij voltooiing van de bouwwerken op de site krijgt men een mooi autovrij en ruim zicht op een aangelegde gemeenschappelijke tuin met paden.
Plan zeker een bezoek!

Troeven:
- Beschikbaar 01/09/2024, eerder is bespreekbaar
- Zonnepanelen en warmtepomp
- Prachtige locatie
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch