Apartment for rent

950€ + 50€ per month

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11489939
Immoweb code : 11489939

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Available date : 09/01/2024
Floor : 0

Description

Appartement met 2 slpks te OLV-Waver

Sorry, there is no English translation. Recent gelijkvloers appartement, voorzien van alle moderne comfort, gunstig gelegen pal in het centrum van het landelijke Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Dit instapklaar appartement is gelegen op het gelijkvloers, vooraan gelegen, in een kleinschalige residentie. Dit lichtrijke appartement is functioneel ingedeeld en vlot toegankelijk met alle woonvertrekken op het gelijkvloers. De gezellige woonkamer met open keuken bieden een ideale thuis. In de nachthal vindt u twee slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad en inloopdouche, als ook een berging met aansluiting voor wasmachine en een apart gastentoilet. De aangename, zuid gerichte tuin met terras geeft u de kans om buiten te vertoeven. Parkeergelegenheid is voorzien, met achterliggend een carport, inbegrepen in de huurprijs.

Extra troef: het appartement is zeer energiezuinig, o.a. dankzij zonnepanelen !

Het appartement is gunstig gelegen pal in het landelijke centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Een vlotte bereikbaarheid is eveneens gegarandeerd via o.a. R6-E19.
Beschikbaar vanaf 1 september 2024.

Get in touch