Apartment for rent

945€ + 125€ per month

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11429895
Immoweb code : 11429895

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Available date : 09/01/2024
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
MOMENTEEL GENOEG REACTIES VOOR DE BEZOEKDAG.

Lichtrijk, rustig en ruim appartement op de 4de verdieping vlak op wandelafstand van het centrum van Mechelen. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2021.

U komt het appartement binnen in een ruime hall met toilet en handenwasser. Rechts bevindt zich de living met open keuken en eiland. De keuken is volledig uitgerust met keramische kookplaat, oven, dampkap, vaatwasser en ijskast met diepvriesvak.

Links van de nachthal bevindt zich een ruime multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als bureau voor thuiswerk, dressing of verlengde van de living. De badkamer heeft een ruim lavabo meubel, spiegelkast en inloopdouche. Er is een aparte kleine bergruimte die gebruikt kan worden voor wasmachine en condensatie droogkast. Het appartement heeft 2 ruime en rustige slaapkamers met prachtig zicht op de Romboutstoren. In het hele appartement ligt er een tegelparket. Alle ramen van het appartement zijn vernieuwd en hebben vliegenramen. Er wordt ook een volledig op maat gemaakte maatkast van 3M voorzien in slaapkamer in september.

Op het gelijkvloers heeft u nog een aparte berging en fietsenstalling. Er is een mooie gemeenschappelijke tuin. Het appartement heeft een erg gunstige EPC waarde, B label.
Tevens heeft het appartement een zeer goede ligging, vlakbij winkels, de oprit E19, station en andere invalswegen. Er is voldoende parkeerplaats in de buurt.
Gemeenschappelijke kosten: 125€ incl. provisie verwarming.

Get in touch