Apartment for rent

1 bedroom 45 square meters

Immoweb code : 20032267
Immoweb code : 20032267

Overview

1 bedroom
1 bathroom
45 square meters livable space
Available date : 10/01/2024
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit leuk appartement is gelegen op de tweede verdieping van residentie Waterside aan de Vaartkom. Het appartement werd gebouwd in 2010 en is voorzien van een hoogwaardige afwerking.

Bij het binnenkomen betreedt u de lichte leefruimte met open keuken. De parketvloer over het gehele appartement draagt bij tot de warmte en sfeer in deze ruimte. Vanuit de leefruimte en de slaapkamer heeft u toegang tot het terras. Het terras is oost gericht en heeft zijdelings zicht op de jachthaven waar het heerlijk vertoeven is. De badkamer is voorzien van een douche, wc en lavabo met meubel. Alsook is er een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een kelderruimte.

Dit nieuwbouwappartement is zowel geschikt voor uw studerende kinderen, als starterswoonst of om uw oude dag zorgeloos door te brengen. Het is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024.

De huurprijs bedraagt 925 EUR per maand + de gemeenschappelijke kosten van 50 EUR per maand. Het verbruik van water, elektriciteit en centrale verwarming + de kosten voor tv en internet zijn individueel.

Bij de huur van het appartement is een autostaanplaats inclusief.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:
[email protected] // 016 40 60 20 // meer op www.covas.be

Get in touch