Apartment for rent

870€ + 30€ per month

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 20045364
Immoweb code : 20045364

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Appartement met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Herentals

Ligging: Dit appartement is gelegen op een boogscheut van de Grote Markt en op wandelafstand van het station. Verder zijn er alle faciliteiten (winkels, scholen, invalswegen,...) kortbij.

Indeling: Inkomhal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, bureau/ dressingruimte, badkamer, apart toilet, woonkamer met open keuken, berging, terras en private kelderberging.

Beschrijving: Dit appartement op de eerste verdieping kan u bereiken via de trap. Bij het betreden van het appartement bevindt u zich in de inkomhal die uitgeeft op alle ruimtes. Te starten bij de woonkamer. Deze beschikt over enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. Hierbij de open keuken die beschikt over een kookplaat, ingebouwde ijskast, combi oven en vaatwasser. Vanaf de woonkamer kan u het gezellige terras betreden. Hierna bevindt u zich in de berging die voorzien is van aansluiting voor wasmachine en condensatiedroogkast. Tot slot hoort en nog een private kelderberging bij.

Bijzonderheden:
- EPC: 89,17 kWh/m²jaar
- Beschikbaar vanaf 01/10/2024
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch