Apartment for rent

765€ per month

1 bedroom

Immoweb code : 20160444
Immoweb code : 20160444

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 0

Description

Rust, licht en comfort aan de rand van Gent

Gelegen aan de rand van Gent, vlakbij de Visserij en pal tegenover het gezellige Lousbergpark, vindt u dit gelijkvloerse appartement. Dankzij de ideale ligging bent u in een oogwenk op de R4, E17, of E40, en met evenveel gemak staat u in het hart van het historische Gent, omringd door boetiekjes en gezellige winkelstraten. De buurt? Lekker rustig, sociaal en bovenal veilig – de ideale plek om te wonen!

Dit appartement heeft niet alleen een eigen voordeur, maar ook een lichte woonruimte dankzij de vele ramen. Binnenkomen doet u via de nachthal, waar u meteen het gastentoilet spot. Links vindt u de knusse slaapkamer met een eigen badkamer, een handige tussenruimte én een berging om alles netjes op te bergen. Rechts treft u de gezellige leefruimte met een volledig ingerichte keuken, inclusief voldoende kastruimte en – jawel – een vaatwas!

Parkeerplek? Geen probleem, er is voldoende ruimte in de straat. Ook voor uw fiets is gezorgd: aan de overkant staat een fietsenstalling klaar.
Onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs: €765 per maand – en dat zonder bijkomende gemeenschappelijke kosten! EGW via afzonderlijke tellers. 

Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch