Apartment for rent

990€ per month

1 bedroom

Immoweb code : 20013319
Immoweb code : 20013319

Overview

1 bedroom
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Luxe nieuwbouw appartement op de tweede verdieping van een stijlvol gebouw
Dit prachtige appartement bevindt zich in het hart van Dendermonde. De centrale ligging biedt een prachtig uitzicht op het (historische) centrum van Dendermonde en de Dender.
Dit appartement is niet alleen uitstekend gelegen en goed bereikbaar, maar ook luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen en natuursteen. Het is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten en verlichting, waardoor het direct bewoonbaar is. Een van de meest opvallende kenmerken is het geothermische systeem, dat niet alleen vloerverwarming en warm water levert, maar ook koeling biedt. In combinatie met zonnepanelen zijn de energiekosten bijna verwaarloosbaar. Bovendien is het appartement voorzien van drievoudig hoogrendementsbeglazing, wat zorgt voor een zeer laag energieprestatiecertificaat (EPB).
De indeling is als volgt: een inkomhal met ingebouwde kasten, een apart toilet, een leefruimte en volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, oven en koelkast aan de voorzijde, een mooi terras, een badkamer met inloopdouche en wastafel, en een slaapkamer aan de achterzijde.
Alle ruimtes zijn voorzien van internet aansluitingen: Fiber, Telenet en Proximus
Op de benedenverdieping is er een aparte berging en een ruime fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Aanwezigheid van lift.

Beschikbaarheid: 01/07/2024 - 990 euro + 100 euro kosten

Voor ve

Get in touch