Apartment block for sale

889000€

5 bedrooms 557 square meters

Immoweb code : 20078764
Immoweb code : 20078764

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
557 square meters livable space
812 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
BEZOEKMOMENT OP 10 AUGUSTUS TUSSEN 10U00-13U00 (enkel op afspraak)

Bent u opzoek naar een magazijn met woonst en nog een aparte bureau/ studio?

Het appartement, bereikbaar via een aparte ingang rechts van het gebouw, bij binnenkomst komt u in een ruime inkomhal die zowel toegang geeft tot het appartement als een aparte bureau/studio.

Het appartement met een oppervlakte van 151m² biedt een unieke mix van ruimte, licht en functionaliteit.
De leefruimte met open keuken vormt het hart van het appartement, terwijl een speelkamer extra ruimte biedt voor ontspanning. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten, een wasplaats, een bureau en een zonnig terras is er voldoende ruimte voor comfort. Elke kamer is voorzien van ingemaakte kasten, en dankzij de vele ramen voelt het appartement ruim en luchtig aan.

De bureau/studio van 32m² bevindt zich op het gelijkvloers en is momenteel ingericht als studio, kan ook gebruikt worden als bureau. Vanuit de studio is er directe toegang tot het magazijn.

Het magazijn zelf beslaat een 300m² en is uiterst praktisch. Ideaal voor opslag of industriële activiteiten. Achteraan in het magazijn bevindt zich een aparte ruimte en een toilet.

Vooraan aan het magazijn is er voldoende ruimte beschikbaar voor extra opslag of parkeergelegenheid, en rond het magazijn is er nog plaats voor een tuin of extra opslag.

Dit veelzijdig en uitstekend onderhouden pand biedt een ideale combinatie van wonen en werken alles op één locatie.

Get in touch