Apartment block for sale

685000€

6 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 20052287
Immoweb code : 20052287

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
260 square meters livable space
198 square meters of land

Description

Welgelegen opbrengsteigendom met 3 appartementen

In het bruisende Neder-Over-Heembeek: welgelegen opbrengsteigendom, zonder werken, met 3 identieke appartementen van elk 2 slaapkamers en 3 autostaanplaatsen in de gemeenschappelijke garage op straatniveau. 

De actuele maandelijkse huuropbrengst bedraagt 1.986 euro, lasten niet inbegrepen. De drie appartementen zijn al geruime tijd verhuurd aan 3 stabiele huurders. 

Volledig conforme elektriciteit en zeer gunstige EPC's. 

Het appartement op de eerste verdieping geniet van een gezellige onderhoudsvriendelijke tuin, de anderen hebben een balkon achteraan. 

Elk appartement is opgedeeld als volgt: inkomhal met vestiairekast en apart toilet, lichtrijke leefkamer met toegang tot de geïnstalleerde keuken, nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer met douche en lavabo. 

Op het gelijkvloers bevinden zich 3 autostaanplaatsen, één voor iedere huurder, 2 technische ruimtes met de nieuwe gemeenschappelijke verwarmingsketel (Viessmann) en de tellers voor water, gas en elektriciteit (individueel voor elke huurder). 

Dit gebouw is rustig, maar ook zeer strategisch gelegen: nabij invalswegen, militair hospitaal, nieuwe tramlijn, bus, scholen, supermarkten en  buurtwinkels. 

TOPAANBIEDING !!

Get in touch