Apartment block for sale

460000€

4 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 20029739
Immoweb code : 20029739

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
270 square meters livable space
176 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend. Interesse in een vrijblijvende waardebepaling en een vlotte verkoop? Contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot snel

Dit opbrengsteigendom, ingericht als 3 app, vinden we in een rustige woonwijk in Borsbeek. Alle wooneenheden zijn tevens verhuurd. Het totaal van de huidige maandelijkse huurinkomsten bedraagt €1.960: GLV €505, 1eV €730, 2eV €725.

Het glv is momenteel ingericht als een studio-app van 31m² bestaande uit 2 ruimtes. De leefruimte en keuken bevinden zich aan de achtergevel met zicht op de tuin. Deze ruimte dient ook als slpk. Daarnaast is er een badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk. Hier is de verwarming op elektriciteit.

De 1eV en 2eV hebben dezelfde indeling (elk 87m²). We betreden beide wooneenheden in de inkomhal met apart toilet en berging. De leefruimtes zijn met hun grote raampartijen zeer lichtrijk. Beide keukens zijn ingericht met kookvuur, oven en dubbele afwasbak. Naast de keuken is nog een handige berging. Elk app heeft 2 ruime slpk waarvan telkens de grootste uitgeeft op een terras. Elke badk beschikt over een lavabo en bad met douchefunctie. De gasketels van beide app werden onlangs vernieuwd. Verder is er nog een handige garage met oprit.

Alle nutsvoorzieningen zijn apart. Behalve de elek van de gemeensch. gang worden er geen maandelijkse vaste kosten aangerekend. Het dak is geïsoleerd conform 2050.

Get in touch