Princess B

* From 249700€ To 315000€

2 bedrooms 86 - 95 square meters

Immoweb code : 20116374
Immoweb code : 20116374
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
86 - 95 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Princess is gelegen in de dorpskern van Emelgem, vlakbij Izegem. Binnen een straal van 100 meter vindt u bakkerijen, slagerijen, kappers, horecazaken en nog veel meer. Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand van uw toekomstige woonst. Voor uitgebreid winkelen kan u naar het centrum van Izegem dat op amper 1km van het project gelegen is.

Project Princess heeft meerdere toegangswegen, waarvan één langs de Kouterweg. Door de nadruk te leggen op fiets- en wandelverkeer en een doordacht circulatieplan is Princess een rustige en vooral ook veilige woonomgeving. Princess is een multi generatie stadswijk die mensen samenbrengt.

Architecturaal werd gekozen voor een eigentijdse vormgeving met strakke lijnen en openheid. Princess B is de finale fase van het project in de Jonkvrouwstraat. We tellen 31 moderne en comfortabele appartementen met ruime private terrassen en tuin.

De ondergrondse kelderverdieping zorgt voor alle comfort met een varia aan parkeerplaatsen, garageboxen en fietsenbergingen.

Het project komt bovendien in aanmerking voor het verlaagd BTW tarief van 6%, indien aan de voorwaarden is voldaan.

Voor meer informatie, plannen of prijzen kan u contact opnemen met Margaux via [email protected] of op het rechtstreeks nummer 0468 144 407

Get in touch