Mixed-use building for sale

559000€

5 bedrooms 340 square meters

Immoweb code : 20049182
Immoweb code : 20049182

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
340 square meters livable space
453 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze multifunctionele woning biedt een zee van ruimte met maar liefst 340m²woonoppervlakte en heeft een waaier aan mogelijkheden zoals een handelszaak gecombineerd met woonst, een meergezinswoning, woning voor vrij beroep ea.
Via de aparte inkom heb je toegang tot het woongedeelte. Rechts vind je een bureau met inbouwkasten en parketvloer. Via de gang in natuursteen, met vestiaire en toilet, kom je door de glazen deur de grote lichtrijke living met parketvloer binnen. Het zicht op en toegang tot de tuin, samen met de houthaard geven je een instant gevoel van gezelligheid! Aansluitend de volledig ingerichte keuken annex berging. Verder hebt u de voormalige apotheek met aparte ingang die kan fungeren als handelszaak of extra ruimte. Parkeerplaatsen voor de deur.
In de zonnige mooi aangelegde tuin met diverse terrassen is het aangenaam vertoeven. Via deze weg komt u ook tot de dubbele garage en staanplaats. Een extra troef!
Boven heb je naast de 4 identieke slaapkamers ook nog de master bedroom die uitkijkt op de tuin. Verder een grote zitruimte die als extra slaapkamer kan gebruikt worden. De badkamer heeft een douche en een bad. Extra doucheruimte en wc op de gang.
Via een vaste trap kom je op de grote zolder waar je mits aanpassingen nog extra woonruimte kan creëren.Een droge kelder zorgt voor veel opslagruimte.
In deze instapklare woning werd alles luxueus afgewerkt met kwalitatieve materialen en vele inbouwkasten.
Benieuwd naar dit uniek pand, maak vandaag nog je afspraak!

Get in touch