House for sale

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 20002301
Immoweb code : 20002301

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
157 square meters livable space
1157 square meters of land

Description

ONDER OPTIE!

ONDER OPTIE!
Gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, in de prachtige deelgemeente Everbeek ontmoet u deze vrijstaande woning op een perceel grond van 11a 57ca.
De instapklare woning beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 157m² en heeft als energielabel C.
Het gelijkvloers bestaat uit: Inkomhal, gastentoilet, badkamer met douche en dubbele wastafel, lichtrijke woonkamer met eetplaats en aansluitend de ingerichte keuken.
Tevens terug te vinden op het gelijkvloers een prachtige lichtrijke veranda met zicht op de mooie tuin.
Drie volwaardige slaapkamers, badkamer met toilet, ligbad en wastafel hebben hun plaats op de eerste verdieping. Eén van de slaapkamers beschikt over een aansluitende dressing.
Garage is voorzien van elektrische garagepoort. Naast de aanwezige garage is er op het privatieve perceel voldoende parkeerplaats aanwezig. De leefruimte en keuken zijn voorzien van airconditioning. De woning beschikt over zonnepanelen met groenestroomcertificaten.
Bevestig uw aanwezigheid op het kijk- en biedmoment zat. 29/06 via Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via [email protected]. De gepubliceerde prijs is een richtprijs, er kan een bod uitgebracht worden onder, op of boven de gepubliceerde prijs. 

Renovation obligation: no

Get in touch